Понуди
  Filters
  Пребарување

  FORTUNA 4*

  €439,00
  Во автобускиот аранжман, предвидено е сместување според фортуна програмата: Сместување според однапред определена категорија на хотел. Имињата на хотелите се определуваат од страна на шпанската агенција пред поаѓањето и за истите организаторот нема влијаније. Организаторот ја гарантира категоризацијата на хотелот во рамките на овој програм. Послужувањето на храната во сите хотели е на база на шветска маса.
                    
  ФОРТУНА 4*УплатаM  ЈУНИ   ЈУЛИ   АВГУСТ   СЕПТ
  Полупансиондо2951219263101724317142128411
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба >15.03 439 439 449 479 529 529 569 569 599 599 599 599 549 459 459 449
  Редовна цена :   459 459 469 499 549 549 589 589 649 649 649 649 569 489 489 469
  3-то и 4-то. ЛИЦЕ >15.03 399 399 409 439 469 469 499 499 539 539 539 539 479 419 419 399
  Редовна цена :   419 419 429 459 489 489 519 519 559 559 559 559 499 449 449 429
  1-во, 2-ро дете 2-10 г. >15.03 329 329 339 349 369 369 389 389 419 419 419 419 379 339 339 329
  Редовна цена :   349 349 359 369 389 389 409 409 439 439 439 439 399 359 359 349
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ во Шпанија: 40 евра возрасни / 30 евра деца Single: +50%                                
  50-500 м.од плажа                                  
  Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично
                    
  ФОРТУНА 4*УплатаM  ЈУНИ   ЈУЛИ   АВГУСТ   СЕПТ
  Полупансиондо2951219263101724317142128411
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба >15.03 439 439 449 479 529 529 569 569 599 599 599 599 549 459 459 449
  Редовна цена :   459 459 469 499 549 549 589 589 649 649 649 649 569 489 489 469
  3-то и 4-то. ЛИЦЕ >15.03 399 399 409 439 469 469 499 499 539 539 539 539 479 419 419 399
  Редовна цена :   419 419 429 459 489 489 519 519 559 559 559 559 499 449 449 429
  1-во, 2-ро дете 2-10 г. >15.03 329 329 339 349 369 369 389 389 419 419 419 419 379 339 339 329
  Редовна цена :   349 349 359 369 389 389 409 409 439 439 439 439 399 359 359 349
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ во Шпанија: 40 евра возрасни / 30 евра деца Single: +50%                                
  50-500 м.од плажа