Понуди
  Filters
  Пребарување

  FORTUNA 3*

  €349,00
  Во автобускиот аранжман, предвидено е сместување според фортуна програмата: Сместување според однапред определена категорија на хотел. Имињата на хотелите се определуваат од страна на шпанската агенција пред поаѓањето и за истите организаторот нема влијаније. Организаторот ја гарантира категоризацијата на хотелот во рамките на овој програм. Послужувањето на храната во сите хотели е на база на шветска маса.
                    
  ФОРТУНА 3*УплатаM ЈУНИ    ЈУЛИ   АВГУСТ   СЕПТ
  Полупансиондо2951219263101724317142128411
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба >15.03 389 389 389 439 459 479 499 499 529 529 539 539 499 429 419 399
  Редовна цена :   419 419 419 469 499 519 549 549 559 559 569 569 539 469 449 429
  3-то и 4-то. ЛИЦЕ >15.03 369 369 369 399 429 439 469 469 489 489 499 499 449 389 379 369
  Редовна цена :   389 339 339 429 459 469 499 499 519 519 529 529 479 409 399 389
  1-во, 2-ро дете 2-10 г. >15.03 299 299 299 329 339 349 369 369 389 389 389 389 369 319 319 309
  Редовна цена :   339 339 339 359 379 379 399 399 429 429 429 429 389 349 349 329
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ во Шпанија: 30 евра возрасни / 20 евра деца                                  
  50-500 м.од плажа                                  
  Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично
                    
  ФОРТУНА 3*УплатаM ЈУНИ    ЈУЛИ   АВГУСТ   СЕПТ
  Полупансиондо2951219263101724317142128411
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба >15.03 389 389 389 439 459 479 499 499 529 529 539 539 499 429 419 399
  Редовна цена :   419 419 419 469 499 519 549 549 559 559 569 569 539 469 449 429
  3-то и 4-то. ЛИЦЕ >15.03 369 369 369 399 429 439 469 469 489 489 499 499 449 389 379 369
  Редовна цена :   389 339 339 429 459 469 499 499 519 519 529 529 479 409 399 389
  1-во, 2-ро дете 2-10 г. >15.03 299 299 299 329 339 349 369 369 389 389 389 389 369 319 319 309
  Редовна цена :   339 339 339 359 379 379 399 399 429 429 429 429 389 349 349 329
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ во Шпанија: 30 евра возрасни / 20 евра деца                                  
  50-500 м.од плажа