Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  Египет Лето 2019

  egypt

  ХОТЕЛ

  ДОДАДЕН ЛЕТ  
   
   

   

  7 ДЕНА од

  10 ДЕНА од

  14 ДЕНА од

  KING TUT RESORT  4*(AI)

  од 389 €

  од 329 €

  од 449 €

  од 499 €

  GRAND SEAS HOSTMARK 4*(AI)
  Ексклузивитет за
  МК пазар

  од 409 €

  од 369 €

  од 439 €

  од 529 €

  MINAMARK RESORT
  & SPA 4*(AI)

  од 399 €

  од 349 €

  од 449 €

  од 519 €

  LE PACHA HOTEL 3*(AI)
  За резервации до 15.Април

  од 389 €

  од 359 €

  од 439 €

  од 499 €

  REGINA SWISS INN
  RESORT 4*(AI)

  од 379 €

  од 349 €

  од 459 €

  од 519 €

  ROYAL STAR BEACH
  RESORT 4*(AI)

  Ексклузивитет за
  МК пазар

  од 389 €

  од 359 €

  од 419 €

  од 499 €

  RED SEA TAJ MAHAL 5* (AI)

  од 429 €

  од 389 €

  од 519 €

  од 569 €

  SUNNY DAYS EL
  PALACIO 4*(AI)

  Ексклузивитет за
  МК пазар

  од 439 €

  од 389 €

  од 479 €

  од 579 €

  SUNNY DAYS PALMA
  DE MIRETTE 4*(AI)

  Ексклузивитет за
  МК пазар

  од 439 €

  од 389 €

  од 479 €

  од 579 €

  BELLA VISTA RESORT 4*(AI)

  од 449 €

  од 399 €

  од 509 €

  од 599 €

  AMWAJ BLUE BEACH
  RESORT & SPA 5*(AI)

  од 409 €

  од 379 €

  од 449 €

  од 539 €

  SEAGULL RESORT  4*(AI)

  од 419 € 

  од 369 €

  од 469 €

  од 569 €

  ELYSEES DREAM BEACH 4*(AI)

  од 379 €

  од 349 €

  од 419 €

  од 489 €

  MOVENPICK RESORT
  SOMA BAY 5*(AI)

  од 519 €

  од 449 €

  од 579 €

  од 699 €

  SEA STAR BEAU RIVAGE 5*(AI)
  За резервации до 15.Април

  од 459 €

  од 389 €

  од 519 €

  од 609€

  MERCURE HOTEL  4*(AI) (ex Sofitel)

  од 479 €

  од 409 €

  од 529 €

  од 649 €

  STEIGENBERGER AQUA
  MAGIC 5*(AI)

  од 529 €

  од 459 €

  од 589 €

  од 719 €

  CARIBBEAN WORLD
  RESORT 5*(AI)

  од 499 €

  од 419 €

  од 569 €

  од 669 €

  PYRAMISA SAHL
  HASHEESH RESORT 5*(AI)

  Ексклузивитет за
  МК пазар

  од 489 €

  од 409 €

  од 529 €

  од 659 €

  DESERT ROSE RESORT 5*(AI)
  Ексклузивитет за
  МК пазар

  од 559 €

  од 469 €

  од 579 €

  од 729 €

  LA BRANDA ROYAL
  MAKADI 5*(AI)

  од 509 €

  од 429 €

  од 559 €

  од 689 €

  SUNRISE HOLIDAYS
  RESORT 5*(AI)
  (Adults only )

  од 539 €

  од 469 €

  од 579 €

  од 729 €

  SERENITY MAKADI
  BEACH 5*(AI)

  од 599 €

  од 489 €

  од 649 €

  од 829 €

  CONTINENTAL RESORT
  HURGHADA 5*(AI)

  Ексклузивитет за
  МК пазар

  од 509 €

  од 429 €

  од 629 €

  од 689 €

  MERAKI BEACH RESORT (AI)(Adults Only )
  4*

   од 519 €
  од 439 € од 629 €  од 709 € 

  HILTON RESORT 5*(AI)

  од 539 €

  од 519 €

  од 659 €

  од 839 €

  OLD PALACE RESORT 5*(UAI)

   од 619 €

  од 529 €

  од 679 €

  од 869 €

  ALBATROS CITADEL 5*(AI)(ex Citadel Azur)

   од 729 €

  од 579 €

  од 799 €

  од 1.039 €

  CLEOPATRA LUXURY
  RESORT 5*(AI)

   од 619 €

  од 529 €

  од 679 €

  од 869 €

  SENTIDO MAMLOUK
  PALACE 5*(AI)

   од 719 €

  од 599 €

  од 829 €

  од 1.019 €

  TROPITEL SAHL
  HASHEESH 5*(AI)

   од 809 €

  од 509 €

  од 699 €

  од 849 €

  JUNGLE AQUA PARK 5*(AI)

   од 639 €

  од 549 €

  од 699 €

  од 889 €

  JAZ MAKADINA 5*(AI)

   од 659 €

  од 559 €

  од 789 €

  од 929 €

  SENTIDO PALM ROYALE
  SOMA BAY 5*(AI)

  За резервации до 15. Април

   од 729 €

  од 609 €

  од 799 €

  од 1.039 €

  MARRIOTT  RESORT 5*(AI)

   од 699 €

  од 569 €

  од 759 €

  од 979 €

  ALBATROS PALACE 5*(AI)

   од 689 €

  од 549 €

  од 749 €

  од 969 €

  ALBATROS WHITE
  BEACH 5*(AI)

   од 749 €

  од 649 €

  од 859 €

  од 1.119 €

  SHERATON SOMA BAY 5*(AI)

   од 669 €

  од 589 €

  од 819 €

  од 989 €

  STEIGENBERGER AL DAU
  BEACH 5*(AI)

   од 819 €

  од 679 €

  од 919 €

  од 1.169 €

  PREMIER LE REVE 5*(UAI)(Adults Only )

   од 829 €

  од 659 €

  од 909 €

  од 1.199 €

  DANA BEACH RESORT 5*(AI)

   од 789 €

  од 639 €

  од 859 €

  од 1.119 €

  BARON PALACE 5* DLX(AI)

   од 1.149 €

  од 899 €

  од 1.259 €

  од 1.689 €

  SUNRISE GRAND SELECT
  CRYSTAL BAY 5*(AI)

   од 759 €

  од 629 €

  од 829 €

  од 1.079 €

   

   ХОТЕЛ

   7 ДЕНА ОД

  ALBATROS BEACH RESORT 4*

   од 646 €

  Alf Leila Wa Leila 4*

   од 494 €

  AMC Royal Resort 4*

   од 455 €

  Aqua Vista Hotel

   од 494 €

  Arabia Azur Resort 4*

   од 481 €

  Bellevue El Gouna 4*

   од 481 €

  Coral Beach Resort

   од 370 €

  Jasmine Palace 5*

   од 410 €

  Jaz Aquamarine Hurghada 5*

   од 499 €

  Long Beach Resort 4*

   од 383 €

  Pharaoh Azur Resort 5*

   од 400 €

  Pickalbatros Sea World 4*

   од 395 €

  Prima Life Makadi Resort 5*

   од 456 €

  Sea Garden HRG Hotel

   од 286 €

  Serenity Fun City

   од 472 €

  Sheraton Miramar Resorty

   од 678 €

  Sindbad Aquapark

   од 481 €

  Steigenberger Golf Resort 5*

   од 586 €

  Stella Di Mare Beach Resort & Spa 5*

   од 428 €

  Sultan Bay Hotel 4*

   од 468 €

  The Three Corners Ocean View 4*

   од 482 €

  The Three Corners Rihana Inn 4*

   од 385 €

  Three Corners Sunny Beach 4*

   од 364 €

  Titanic Beach Spa & Aquapark 5*

   од 425 €

  Titanic Palace Resort 5*

   од 425 €

  Titanic Resort & Aqua Park 4*

   од 395 €

   

  РАСПОРЕД НА ЧАРТЕР ЛЕТОВИ СО АВИОКОМПАНИЈАТА “AMC AIRLINES” (ПОНЕДЕЛНИК & ПЕТОК)

  Летови во ПОНЕДЕЛНИК
  Поаѓање од СКОПЈЕ 06:20 часот (AMV 1258)
  Пристигнување во Хургада 09:25 часот
  Враќање од Хургада 02:01 часот (AMV 1257)
  Пристигнување во Скопје 05:20 часот

  Летови во ПЕТОК
  Поаѓање од СКОПЈЕ 06:20 часот (AMV 5358)
  Пристигнување во Хургада 09:25 часот
  Враќање од Хургада 02:01 часот (AMV 5357)
  Пристигнување во Скопје 05:20 часот

  *** Времињата на летови може да претрпат промени и истите мора да се проверат пред поаѓање.